Når mennesker oplever os i faglige sammenhænge på en så god måde, at de gerne lægger navn til en udtalelse om det, er det en bedre indíkation af kvaliteten, end hvis vi selv fortalte det samme - derfor!
REFERENCER


Peter Woetmann / Tommy Hougaard
Indehavere iCar Auto - Silkeborg
Vi har hos iCar Auto haft fornøjelsen af Lone de sidste 4 år som vores bogholder. Lone overtog regnskabet i 2011, og har ført det lige side. Vores firma beskæftiger sig med handel med biler fra Danmark og Europa og med det følger der en række regnskabsmæssig udfordringer som importafgift, differencemoms, lagerstyring, afskrivninger og advancemoms. Vi er meget tilfreds med den måde Lone håndterer vores bogholderi, og vi føler os altid i trygge hænder.
Lone er en meget sød, rar og omgængelig person med et godt humør og vi giver gerne vores bedste anbefalinger.

Svend Aage Lykke Linderoth Kirk

CEO at TurnAvisual
Gennem adskillige år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lone omkring virksomhedens økonomistyring. Lone er en fantastisk loyal og engageret medarbejder som altid, med et smil, står klar til at yde en indsats for virksomheden og for de kollegaer som hun omgiver sig med. Lone har en rigtig god humør som gør, at der altíd hersker en god stemning omkring Lone som person og kollega. Kvaliteten af Lone's arbejde kan der ikke herske tvivl om og Lone er således en værdifuld medarbejder for virksomheden. Mine bedste anbefalinger til Lone

Birgitte Rosenkrantz Svingel

Senior Manager - Head of Legal Support Team hos LEGO Group
Fra 1999 til 2006 har jeg haft fornøjelsen af at have Lone som en af mine medarbejdere. Lone har et fantastisk humør, som sammen med hendes præcise og kvalitative indsat i økonomiarbejdet gør hende til en særdeles værdsat medarbejder. Lone går aldrig på kompromis med hendes indsats, hun er en rigtig god kollega og ubetingelt loyal, det er derfor en glæde at give Lone de bedste anbefalinger.


                                 Website made by B2U reTHINKING / www.b2u.dk
 
 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende og gratis snak om, hvad jeg kan gøre for præcis din virksomhed, på +45 2624 6142
Den Jyske Bogholder | CVR: 35062882  | Tlf.: +45 2624 6142 | info@denjyskebogholder.dk